MALL

Du kan lätt byta mall och färg på din hemsida med hjälp av den här knappen. OBS! Du kommer inte att förlora någon text eller bild som du laddat upp, utan allt är kvar efter bytet.

Det kan vara bra att veta vad för mall och färg du har innan du byter så du lätt kan byta tillbaka om du inte skulle vara nöjd.
Här är en sida där du snabbt får överblick över mallarna.

Klicka runt bland mallarna och färgerna så ser du på bilden FÖRHANDSGRANSKA hur det ser ut. Sen är det bara att klicka på SPARA om du hittar en mall du vill prova.

Bra att veta är att om du går från en stor mall (med mycket plats) till en mindre mall (med mindre plats) så kan det ibland se lite konstigt ut när du bytt. Titta efter stora bilder eller tabeller som du kanske har lagt in tidigare på din hemsida. Det kan vara så att de inte riktigt får plats nu och därför puttar runt på objekten som ligger på din hemsida.
Det är bara att ändra storleken på det som är för stort och/eller lägga dem på en ny plats. Om du är nöjd med den nya mallen är det värt att ändra om lite för att få allt på plats.

 

Tips! Att byta mall och/eller färg är ett väldigt snabbt och enkelt sätt att ändra utseendet på din hemsida. Det kan vara roligt med ombyte. Med mallen Nature till exempel kan du ändra mellan årstiderna. Mallen Article har en jättebra St Patrick's day-grönt och en perfekt Halloween-orange. Ladda sen upp några bilder på temat så har du pricken över i.