ÖVRIGT

När du klickat på knappen ÖVRIGT så dyker nedanstående ruta upp. Vi går igenom alternativen i turordning. Skrolla nedåt.


 

TIDSZON & PUBLICERINGSSPRÅK

Här kan du ställa in i vilken tidszon du prioriterar för din hemsida. Den påverkar bland annat tiderna i Blogg och Gästbok.

Du kan också ställa in vilket språk du vill ha på din hemsida. Sidor med funktionerna Bildgalleri, Blogg, Gästbok och Kontaktsida har förinskriven text på sig som kan växla mellan svenska, engelska och norska. Det syns inte i redigeringsläget, utan bara när du surfar till sidan.


 

BESKRIVANDE URL:ER

Med beskrivande URL:er så kommer alla sidors webbadresser att baseras på deras namn som syns i menyn. På så sätt blir de mer lättlästa och logiska vilket underlättar både för besökare och sökmotorer som t.ex. Google.


 

AVANCERAD CSS

Med den här funktionen så kan du göra ingående ändringar i hemsidans utseende. Observera att detta är en avancerad funktion som förutsätter att du kan CSS och förstår hur hemsidans befintliga mall är uppbyggd.


 

MOBILANPASSA HEMSIDAN

Den här funktionen gör hemsidans mall "responsiv" vilket innebär att den anpassar sig efter upplösningen på besökarens skärm. Funktionen ändrar inte på hemsidans innehåll utan endast hur det presenteras för dina besökare. Du kan därför obehindrat välja att aktivera och deaktivera funktionen när du vill beroende på vad du föredrar eller för att bara testa tillfälligt.

Klicka här för att läsa mer om mobilanpassade hemsidor.